Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731085584

Amistoso (Int., RC) 731085584 Información oficial sobre el partido 731085584 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido 5 - 0 FC Pirchweingarten Alineación oficial del equipo 'FC Pirchweingarten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
IPCAT Alineación oficial del equipo 'IPCAT' en el partido 6 - 0 FC Pirchweingarten Alineación oficial del equipo 'FC Pirchweingarten' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IPCAT

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Ben Uhlir de IPCAT, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de IPCAT va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ben Uhlir progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Albert Šimoňák es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, IPCAT va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Albert Šimoňák, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan IPCAT va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Albert Šimoňák des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Jacob Ambrose una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Roman Hohlhut va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Peruxu Arrua. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Wai Wai Aung, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kamohelo Ngendane de IPCAT va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Pirchweingarten

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 33 en Ambrosius Pillinger ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Tomasz Babkiewicz el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.