Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731085555

Amistoso (Int., RC) 731085555 Información oficial sobre el partido 731085555 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Atlético Tragalbadas Alineación oficial del equipo 'Atlético Tragalbadas' en el partido 3 - 2 FC Grasburg Alineación oficial del equipo 'FC Grasburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Tragalbadas Alineación oficial del equipo 'Atlético Tragalbadas' en el partido 3 - 0 FC Grasburg Alineación oficial del equipo 'FC Grasburg' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Tragalbadas

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Tragalbadas s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Jaume Ginabreda per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 25 i semblava que Tragalbadas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Adrián Miñarro va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Tragalbadas va augmentar la diferència quan César Anganga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 11 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Tragalbadas tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Dorkaitz Juantzelai ho va intentar al minut 11 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En José Irimo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Javier Merino, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Irimo va rematar alt.
  • 287 Minuto 55 (Ocasión tiro lejano): El Tragalbadas se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 55, en Horaci Sendra va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Tragalbadas va deixar en bona posició a en Horaci Sendra per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): César Anganga va intentar anar-se'n per velocitat al minut 73 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): Al minut 74 un refús amb el peu d'en Floriano Andrisano va anar a parar als peus del Sergio Abril que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, César Anganga de Tragalbadas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Grasburg

Goles Goles

  • 186 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Grasburg va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Ottorino Ardoino rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 50.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Simon Biolley estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marcin Urbanowicz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 89.