Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731085103

Amistoso (Int., RC) 731085103 Información oficial sobre el partido 731085103 en Hattrick

24.04.2024 16:40:00

FC Bairroverde Alineación oficial del equipo 'FC Bairroverde' en el partido 3 - 1 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Bairroverde Alineación oficial del equipo 'FC Bairroverde' en el partido 7 - 1 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
Es un cenizo 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bairroverde

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Passat el minut 34 de joc, Pavel van Mieris facilitava les coses al Bairroverde amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Bairroverde s'avançava al marcador al minut 51, després d'un rebot que va caçar en Jorge Vicente Español per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Bernard Uršić va incrementar l'avantatge de Bairroverde amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Pavel van Mieris quasi dona a Bairroverde l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Triantafillos Fakorelis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Bairroverde va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Amilkar Ebrard va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Bairroverde per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Pavel van Mieris va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Triantafillos Fakorelis, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tornike Babadishvili al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Amilkar Ebrard va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Vicente Español, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yoann Arduin de Bairroverde amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tarragona Lions

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Filip Pantelić quedar desmarcat i marcar per a Tarragona al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Fokko Gottes va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Raul Sereia no es va rendir i va fer unes grans aturades.