Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731084526

Amistoso 731084526 Información oficial sobre el partido 731084526 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

UD Wachufleiva Alineación oficial del equipo 'UD Wachufleiva' en el partido 7 - 0 R.C. Recreativo de Huelva Alineación oficial del equipo 'R.C. Recreativo de Huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
UD Wachufleiva Alineación oficial del equipo 'UD Wachufleiva' en el partido 7 - 0 R.C. Recreativo de Huelva Alineación oficial del equipo 'R.C. Recreativo de Huelva' en el partido
Tiene un resultado normal 7.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Wachufleiva

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Wachufleiva va ser Dietmar Friedrich.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): Als 15 minuts de joc, els nois de Wachufleiva van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Federico Caravita augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vladimir Đurđić es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Wachufleiva i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 47 minuts de joc. Mentre en Federico Caravita el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Wachufleiva pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro 'Avispa' Deutor va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Matias Hauninen va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Wachufleiva va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roberto Tos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Roberto Tos va poder marcar per a Wachufleiva en un servei de cantonada picat per en Federico Caravita quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Anton Rosenberg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Kaloyan Petkov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Jesús Navidad va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Konstanty Cioch de Wachufleiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

R.C. Recreativo de Huelva

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mattias Uttererberg.