Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731084478

Amistoso 731084478 Información oficial sobre el partido 731084478 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Cilleros FC Alineación oficial del equipo 'Cilleros FC' en el partido 1 - 4 New Tortoise Team Alineación oficial del equipo 'New Tortoise Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cilleros FC Alineación oficial del equipo 'Cilleros FC' en el partido 0 - 2 New Tortoise Team Alineación oficial del equipo 'New Tortoise Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cilleros FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Claudi Vilaseca no va poder aturar Mats de Regt de Cilleros, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 75 el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Aleksandr Obydenkov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mats de Regt de Cilleros es va guanyar la targeta groga merescudament.

New Tortoise Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Abdelwadoud Kabbaj donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Joaquín Menéndez va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Tortoise.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Abel Atocha va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 43, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Tortoise, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joaquín Menéndez va augmentar l'avantatge de Tortoise a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Joaquín Uhagón Ceballos de Tortoise, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alfonso Oliva, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Abdelwadoud Kabbaj va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Mota Pacheco va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Tortoise quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Claudi Vilaseca va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el Tortoise va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Claudi Vilaseca s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.