Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731084185

Amistoso 731084185 Información oficial sobre el partido 731084185 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Cható Alineación oficial del equipo 'Cható' en el partido 2 - 2 Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Cható Alineación oficial del equipo 'Cható' en el partido 1 - 9 Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cható

Goles Goles

  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Cható no perdien la fe, i al minut 82 del partit, Abelardo Encinas va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Jacob Fumadó la va convertir en gol amb un remat de cap en Juan Ezquerdo tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 90 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Reyes Frisa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Àngel Ramon Espuny no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Ramírez de Cható es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rendu FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gonzalo Vergara quedar desmarcat i marcar per a Rendu al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Manuel Gorocín la va rematar Janos Cools amb una magnífica volea que va fer pujar per a Rendu el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Janos Cools va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Janos Cools que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rendu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gonzalo Vergara, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Gonzalo Vergara al minut 47.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Vergara de Rendu es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josué Lescure de Rendu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.