Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731084159

Amistoso 731084159 Información oficial sobre el partido 731084159 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Celta.Cenicero Alineación oficial del equipo 'Celta.Cenicero' en el partido 1 - 0 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celta.Cenicero Alineación oficial del equipo 'Celta.Cenicero' en el partido 1 - 1 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,6 % 14,5 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta.Cenicero

Goles Goles

  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador Gerard Casases de Celta.Cenicero, després de 80 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Heikki Tupasela va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Celta.Cenicero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Kike Santolo la Cruz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Alfonso Leal Caballero de Celta.Cenicero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Las Ranas Descontentas

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Olexiy Pechenniy va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Fructuoso Álvarez Areces el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Morris Goodman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Álex Vas-Fillado va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 32, però no s'esperava que en Fructuoso Álvarez Areces, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Descontentas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 78 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Olexiy Pechenniy, però la pilota va sortir per sobre del travesser.