Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731083971

Amistoso 731083971 Información oficial sobre el partido 731083971 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Athletic SantSa Alineación oficial del equipo 'Athletic SantSa' en el partido 4 - 5 BlackWolves United Alineación oficial del equipo 'BlackWolves United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Athletic SantSa Alineación oficial del equipo 'Athletic SantSa' en el partido 0 - 5 BlackWolves United Alineación oficial del equipo 'BlackWolves United' en el partido
Tiene mucha potra 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic SantSa

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Athletic sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Jusa Keyriläinen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 50, Umberto Valmorbida va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 4.
  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Nick Reggendorfer trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Athletic va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Oriol Liñán Rubio, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Pérez de Lara de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BlackWolves United

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 28 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Toni Lukkari marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Toni Lukkari que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Ramón Castropol de Wolves va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Wolves va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Benito Selelii, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Wolves. A fi d'aconseguir el 2 - 5, van tocar-la en curt per tal que Damjan Verhar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ramón Castropol va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Pablo Manzano Ruiz de Wolves va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Manzano Ruiz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Toni Lukkari va enviar un xut des de 40 metres al minut 68, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.