Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731083912

Amistoso 731083912 Información oficial sobre el partido 731083912 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Sporting de Fumanya Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumanya' en el partido 3 - 5 Butra team Alineación oficial del equipo 'Butra team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting de Fumanya Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumanya' en el partido 2 - 4 Butra team Alineación oficial del equipo 'Butra team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 4,0 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Fumanya

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Miloslav Škarvada va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sporting.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Lyubomir Tomov va donar a Sporting un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 73 José Herrera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sporting van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miloslav Škarvada, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miloslav Škarvada de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Lyubomir Tomov de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Butra team

Goles Goles

  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): En Giovanni Audano va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Als 43 minuts de partit, Hadriano do Burgo de Butra va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 81 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Butra. Giovanni Audano el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Neftalí Gabaldón es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Robèrt Ferran de Butra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Juan Manuel Rivera va fer una jugada per la banda esquerra, però Gerardo Buongiorno va aturar el seu xut.
  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pedro Arostegui de Butra no va ser gol per ben poc.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Pedro Arostegui quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 80, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gerardo Buongiorno va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Giovanni Audano des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Sorogoyen de Butra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni Audano de Butra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Bo de Butra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.