Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731083833

Amistoso 731083833 Información oficial sobre el partido 731083833 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Clapton United Alineación oficial del equipo 'Clapton United' en el partido 3 - 2 RacinsS1 Alineación oficial del equipo 'RacinsS1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Clapton United Alineación oficial del equipo 'Clapton United' en el partido 2 - 1 RacinsS1 Alineación oficial del equipo 'RacinsS1' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,8 % 31,5 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clapton United

Goles Goles

  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Tomé Rada va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Clapton, al minut 54. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Clapton contenien la respiració mentre en Mauro Gortari s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Clapton prenia la batuta de l'encontre al minut 87, quan en Dorinel Caravantes va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Dorinel Caravantes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Clapton.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valentín González Campillo de Clapton es va guanyar la targeta groga merescudament.

RacinsS1

Goles Goles

  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Onofre Palazuelos al minut 27 va permetre a RacinsS1 prendre avantatge per 0 - 1.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Marcus Türcke que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Xacobe Campos va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Manuel Andrés es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Vincenzo Kemp va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miguel Vega, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Alexandru Andreşan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): RacinsS1 va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alexandru Andreşan que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.