Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731083580

Amistoso 731083580 Información oficial sobre el partido 731083580 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Nihilism F.C. Alineación oficial del equipo 'Nihilism F.C.' en el partido 2 - 5 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nihilism F.C. Alineación oficial del equipo 'Nihilism F.C.' en el partido 3 - 1 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nihilism F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): En Angelo Bozzone entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Nihilism, un peu providencial d'en Karl-Fredrik Emilsson va situar el 1-0 al panell digital.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Nihilism no perdien la fe, i al minut 69 del partit, Ulrich Eschenbach va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 109 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Brynjar Ísarsson se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Dídac Mompió que va anotar el 2 - 4 per a Traders sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Brynjar Ísarsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 4, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 el Nihilism va posar setge sobre la defensa central visitant però en Manel Orfí no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Antonio Amorós quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Toni Gurmendi quasi empata el partit per a Nihilism, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Brynjar Ísarsson va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Enigma Traders

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 en Pierpaolo Vaina va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Traders va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 11. Dídac Mompió va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Traders sabia com jugar al contraatac, i al minut 59, Lazar Jovanov va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gabino Trillo va augmentar l'avantatge de Traders a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lazar Jovanov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Dídac Mompió va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dionís Molins de Traders va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.