Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731083377

Amistoso 731083377 Información oficial sobre el partido 731083377 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Eloy FC Alineación oficial del equipo 'Eloy FC' en el partido 6 - 0 Fullmoon AC Alineación oficial del equipo 'Fullmoon AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Eloy FC Alineación oficial del equipo 'Eloy FC' en el partido 7 - 0 Fullmoon AC Alineación oficial del equipo 'Fullmoon AC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eloy FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rifat Gizetdinov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Eloy se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gusten Persson es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Eloy va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eckehart Schäfer-Meidrich, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Eloy va augmentar la diferència quan Eckehart Schäfer-Meidrich no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jari Ylisaari va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 47 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Alejandro Ventosa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Eloy, un peu providencial d'en Rifat Gizetdinov va situar el 6-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Eloy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gusten Persson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Diego Krantz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rifat Gizetdinov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Carmelo Ledo de Eloy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fullmoon AC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Diego Llorente de Fullmoon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uri Sarrias de Fullmoon es va guanyar la targeta groga merescudament.