Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082964

Amistoso 731082964 Información oficial sobre el partido 731082964 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

AMBOOLA Alineación oficial del equipo 'AMBOOLA' en el partido 3 - 3 Blau weiss spandau fc. Alineación oficial del equipo 'Blau weiss  spandau fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AMBOOLA Alineación oficial del equipo 'AMBOOLA' en el partido 2 - 1 Blau weiss spandau fc. Alineación oficial del equipo 'Blau weiss  spandau fc.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AMBOOLA

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, Atanasio Cano igualava per AMBOOLA en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): AMBOOLA equilibrava la balança al minut 66. En Marco Muñoz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 114 Minuto 74 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 74. César Muñoz, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Faust Pallicer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a AMBOOLA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Atanasio Cano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): AMBOOLA va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Karol Kubas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faust Pallicer de AMBOOLA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Blau weiss spandau fc.

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Philipp Sautner quedar desmarcat i marcar per a Blau weiss al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Danilo Sirigu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): Alain Altxakoa va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 70 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Javier Iriarte va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jean Verfaille va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blau weiss va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tang Yeow Yew va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Blau weiss va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jorge Bermejo va desviar el xut final de Jesús Castellcir després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Javier Iriarte de Blau weiss es va guanyar la targeta groga merescudament.