Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082945

Amistoso 731082945 Información oficial sobre el partido 731082945 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido 2 - 2 Atlético Pan y Quesitos Alineación oficial del equipo 'Atlético Pan y Quesitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido 1 - 5 Atlético Pan y Quesitos Alineación oficial del equipo 'Atlético Pan y Quesitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Málaga C. F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Eyke Neumann-Auer va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Málaga, Jesús Furundarena, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Corria el minut 81 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Biville, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eyke Neumann-Auer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Guillermo Neira va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Eyke Neumann-Auer de Málaga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Pan y Quesitos

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atlético. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jeroslavas Machovas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Als 84 minuts de partit, Stanisław Zadzielski de Atlético va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Jeroslavas Machovas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cancio Santisteban, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Fritjof Stuebbe al minut 20 semblava entrar, però Cancio Santisteban va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cancio Santisteban va desviar el xut final de Stanisław Zadzielski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Fritjof Stuebbe va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 32. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 60 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Joan Mateu va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ole Staib de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.