Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082862

Amistoso 731082862 Información oficial sobre el partido 731082862 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 2 - 4 Dogs United Alineación oficial del equipo 'Dogs United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 4 - 1 Dogs United Alineación oficial del equipo 'Dogs United' en el partido
Tiene mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona VG

Goles Goles

  • 125 Minuto 5 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Eelko De Cocker va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 5. 0-1.
  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): En Eelko De Cocker va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ramzan Naqvi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 103 Minuto 49 (Gol por la derecha): Barcelona no perdien la fe, i al minut 49 del partit, Gennaro Camarotto va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Ramzan Naqvi va disposar d'una bona oportunitat al minut 33, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Gennaro Camarotto de Barcelona va intentar batre la porteria rival al minut 50 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Eelko De Cocker va estar a punt d'empatar per a Barcelona quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Albert Agulló va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Ramzan Naqvi va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 77 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Dogs United

Goles Goles

  • 181 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Pablo Masó va augmentar l'avantatge de United a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sami Säisä de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 24 de partit.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Francisco Fontecha va augmentar l'avantatge de United a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Santiago Guiliz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de United va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Fontecha, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jedei Quesada de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Guiliz.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Juan Pablo Masó de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.