Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082781

Amistoso 731082781 Información oficial sobre el partido 731082781 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Recreativo de Huelga Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Huelga' en el partido 1 - 3 Piken C.F. Alineación oficial del equipo 'Piken C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recreativo de Huelga Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Huelga' en el partido 0 - 1 Piken C.F. Alineación oficial del equipo 'Piken C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo de Huelga

Goles Goles

  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Recreativo eren letals, i Martinavarro Vieira va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Alberch.

Piken C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Piken va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Jorge Velasco Mansilla va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al 18 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Piken augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pat Griffith es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 135 Minuto 52 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Vinzenz Jaritz va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 3. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Pat Griffith va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Silvio Matamala va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Velasco Mansilla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Piken van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vinzenz Jaritz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Piken va estar a punt d'arribar en un córner. En Fernando Benedetto va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.