Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082728

Amistoso 731082728 Información oficial sobre el partido 731082728 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Arbeca F.C Alineación oficial del equipo 'Arbeca F.C' en el partido 2 - 1 The Clash Club Alineación oficial del equipo 'The Clash Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arbeca F.C Alineación oficial del equipo 'Arbeca F.C' en el partido 1 - 1 The Clash Club Alineación oficial del equipo 'The Clash Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arbeca F.C

Goles Goles

  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Alexei Gostin va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Arbeca va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 69 José Caramani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Till-Holger Grobow de Arbeca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Clash Club

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Clash al minut 40. Laurent Drijber va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Bendegúz Török sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Antti-Jussi Virokannas va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Bendegúz Török, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sabino Azkaire va fer una jugada per la banda esquerra, però Gerald Boissevain va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Forrado.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco José Neruda de Clash va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gitay Azulay es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.