Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082686

Amistoso 731082686 Información oficial sobre el partido 731082686 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Bayer Tarragona F.C. Alineación oficial del equipo 'Bayer Tarragona F.C.' en el partido 1 - 1 Los Tontos Alineación oficial del equipo 'Los Tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bayer Tarragona F.C. Alineación oficial del equipo 'Bayer Tarragona F.C.' en el partido 2 - 3 Los Tontos Alineación oficial del equipo 'Los Tontos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer Tarragona F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Jandee Kemglad facilitava les coses al Bayer amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Ernesto Álvarez Collado del Bayer ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Marcos Rivas Calero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bayer se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Bayer va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Àngel Saurina ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Manuel Cebero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Tontos

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Tontos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pablo Garbijo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): En 秦 (Qin) 弘龙 (Honglong) va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 12. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Tontos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Artur Casallachs va desviar el xut final de Pablo Garbijo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tontos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hermann Grassmayr, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Carlos Luis Urquicia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luciano Sanjurjo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.