Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731082132

Amistoso (RC) 731082132 Información oficial sobre el partido 731082132 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Vinaceos Jr Alineación oficial del equipo 'Vinaceos Jr' en el partido 7 - 4 Great Leeds United Alineación oficial del equipo 'Great Leeds United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Vinaceos Jr Alineación oficial del equipo 'Vinaceos Jr' en el partido 9 - 2 Great Leeds United Alineación oficial del equipo 'Great Leeds United' en el partido
Tiene mala suerte 8.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vinaceos Jr

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va premiar Vinaceos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Bazyli Strojnowski va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Vinaceos va aconseguir el 2 - 0 quan Lukas-Florian Schwartz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bazyli Strojnowski va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Aretas Abou Habib va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Vinaceos.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vinaceos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Samuel Rión progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vinaceos a 6 - 3. Aretas Abou Habib va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 7 - 3 va pujar al marcador quan Vinaceos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Éric Romeyer des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vinaceos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roderick de Vatter, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jetmir Uhl per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Simó de Saiol va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Great Leeds United

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rafael Castells de United va fer un bon esprint per escapar-se de José Izoaga i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Iker Biaurreta va anar directament als peus de Daniel Delgado que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 42 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Manuel Romero Hernández de United marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats de United van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Iker Biaurreta va anotar el 7 - 4 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Beppino Del piano va encarar al porter al 13, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael Castells, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 254 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Rafael Castells va fallar-lo.