Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731081876

Amistoso (RC) 731081876 Información oficial sobre el partido 731081876 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Ribera de Nash Alineación oficial del equipo 'Ribera de Nash' en el partido 6 - 2 Mawala City Alineación oficial del equipo 'Mawala City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Ribera de Nash Alineación oficial del equipo 'Ribera de Nash' en el partido 7 - 2 Mawala City Alineación oficial del equipo 'Mawala City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ribera de Nash

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Hussain Asim de Ribera, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Ribera va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 Bobby Van Mieghem va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bobby Van Mieghem va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ribera pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Gutiérrez va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bobby Van Mieghem es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Ribera va augmentar la diferència quan Jorge Torres no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Felipe Perdigón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio Gutiérrez de Ribera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Torres, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Mawala City

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Juan Carlos del Puente, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 17.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Luis Donaire arribés a peus de Roger Llario, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Mawala el 4 - 2.