Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080721

Amistoso (Int.) 731080721 Información oficial sobre el partido 731080721 en Hattrick

24.04.2024 11:10:00

FC Nyamba Alineación oficial del equipo 'FC Nyamba' en el partido 4 - 0 Jumpermind Alineación oficial del equipo 'Jumpermind' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Nyamba Alineación oficial del equipo 'FC Nyamba' en el partido 7 - 0 Jumpermind Alineación oficial del equipo 'Jumpermind' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Nyamba

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va premiar Nyamba amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Fikret Öymen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Nyamba a 2 - 0. George Wachira va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fikret Öymen va anar directament als peus de Ferdinand Reiterits que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kadafi Assoumani, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Nyamba.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Nyamba va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Moses Mwicigi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Heoumadi Ibrahim, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fikret Öymen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Jumpermind

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En João Maria Tavares al minut 22 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 62 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Eudi Mendigoen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Yngve Frostenwald va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Sergio Lopez Abellán l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.