Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080716

Amistoso (Int.) 731080716 Información oficial sobre el partido 731080716 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido 3 - 6 MakaPojat United Alineación oficial del equipo 'MakaPojat United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido 1 - 2 MakaPojat United Alineación oficial del equipo 'MakaPojat United' en el partido
Tiene suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Llano RETURNS

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 23 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Stefanos Kostomanolakis llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Llano va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gonzalo Manrique Rojas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 125 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Igor Alexander Nostiz-Rieneck va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 4 al minut 50.
  • 104 Minuto 86 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Abdulraheem Jalal Al-Abry va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Llano: 3 a 6 al minut 86.

MakaPojat United

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 30 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Valtteri Hutko.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Esa Kananoja de Makapojat marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mikael Tanni es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Jani Kohonen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 2 - 5 per a Makapojat.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mikael Tanni va augmentar l'avantatge de Makapojat a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Santeri Rosvall va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Makapojat que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikael Tanni de Makapojat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.