Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080587

Amistoso (Int., RC) 731080587 Información oficial sobre el partido 731080587 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

C.D. Pericoland Alineación oficial del equipo 'C.D. Pericoland' en el partido 3 - 1 FC Leggenda Alineación oficial del equipo 'FC Leggenda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Pericoland Alineación oficial del equipo 'C.D. Pericoland' en el partido 2 - 0 FC Leggenda Alineación oficial del equipo 'FC Leggenda' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Pericoland

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 40 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ivaylo Grigorov llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 135 Minuto 63 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Sergi Berenguer va marcar el 2 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ota Smrčka va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Adolfo Quirós gairebé va marcar per a Pericoland des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Leggenda

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Marino Miselli arribés a peus de Gianluigi Cattaneo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Leggenda el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Leggenda, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Salvatore Zara va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.