Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080569

Amistoso (Int., RC) 731080569 Información oficial sobre el partido 731080569 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido 3 - 5 Rapid Viennetta Alineación oficial del equipo 'Rapid Viennetta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido 0 - 1 Rapid Viennetta Alineación oficial del equipo 'Rapid Viennetta' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asís CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Asís eren letals, i 陳 (Chen) 鋭平 (Ruiping) va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Asís van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Pastor Orgeira des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Tommy Martinsson va poder marcar per a Asís en un servei de cantonada picat per en Clarke Dussard quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Asís van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pastor Orgeira va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pablo Ignacio Gaiztarro va xutar fora per a Asís, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Asís, Tito Valdayo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Asís, Pastor Orgeira, col·locà la pilota just a les mans d'en Eduardo Oggioni. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Asís Óscar Berjillos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eduardo Oggioni es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.

Rapid Viennetta

Goles Goles

  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Vatan Tepedelenli que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Damiano Pignatale de Viennetta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Óscar Berjillos en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Alex Collins va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Eduardo Oggioni de Viennetta va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Óscar Berjillos s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Ugo Dell'Unto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Viennetta.