Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080500

Amistoso (Int., RC) 731080500 Información oficial sobre el partido 731080500 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Indios Tehuelches Alineación oficial del equipo 'Indios Tehuelches' en el partido 1 - 0 KS Szapoklaki Alineación oficial del equipo 'KS Szapoklaki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Indios Tehuelches Alineación oficial del equipo 'Indios Tehuelches' en el partido 3 - 0 KS Szapoklaki Alineación oficial del equipo 'KS Szapoklaki' en el partido
Tiene mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indios Tehuelches

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manuel Domingo de IT aconseguir un gol al minut 73 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Javier Ángel Ramírez va deixar a Mauryliusz Domarecki assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Samuel Bustamante va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): IT per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan 梁 (Liang) 靖隆 (Jinglong) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Rafael Arenas Arnal del IT ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a IT per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Arenas Arnal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Samuel Bustamante es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Perico Santiago va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Arenas Arnal de IT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KS Szapoklaki

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Stéphane Lambert de Szapoklaki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.