Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080470

Amistoso (Int., RC) 731080470 Información oficial sobre el partido 731080470 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Xerez CD Alineación oficial del equipo 'Xerez CD' en el partido 1 - 7 Buba Gamp Gamberi Alineación oficial del equipo 'Buba Gamp Gamberi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Xerez CD Alineación oficial del equipo 'Xerez CD' en el partido 0 - 7 Buba Gamp Gamberi Alineación oficial del equipo 'Buba Gamp Gamberi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xerez CD

Goles Goles

  • 106 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 9 minuts, Pedro Romerales va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikolas Kulenkampff de Xerez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Buba Gamp Gamberi

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Gamberi van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 18, quan Matteo Camporese va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Mika Purhonen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Alessandro Blasi va augmentar l'avantatge de Gamberi a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Fausto Demos va pentinar un córner cap al segon pal que Pier Luigi Manuelli va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 4.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Matteo Camporese des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Alessandro Blasi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Leon Schriebl va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gamberi, Matteo Camporese, que va marcar, sense saber com, el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Stanislav Stanchev, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gamberi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wesley Wood de Gamberi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leon Schriebl de Gamberi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.