Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080377

Amistoso (Int.) 731080377 Información oficial sobre el partido 731080377 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido 3 - 3 Gänseblümchen 07 Alineación oficial del equipo 'Gänseblümchen 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido 1 - 2 Gänseblümchen 07 Alineación oficial del equipo 'Gänseblümchen 07' en el partido
Tiene suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,1 % 59,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Maño F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sergio Cigala va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rayo empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Werner Kriek, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Sergio Cigala va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Rayo.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Jackson Berho va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rayo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walter Nebuda.

Gänseblümchen 07

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, Gänseblümchen es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kay Schomann es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Ignatiy Erzylev que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 81 minuts Roberto Chirinos va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Marco 'Netzer' Sarandrea va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 28, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marco 'Netzer' Sarandrea al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ignatiy Erzylev de Gänseblümchen, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Uwe Rieke va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Niko-Matti Nivala va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Toktamış Uyan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Christoph Preiss de Gänseblümchen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.