Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080341

Amistoso (Int., RC) 731080341 Información oficial sobre el partido 731080341 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

F.C. Almoster Alineación oficial del equipo 'F.C. Almoster' en el partido 3 - 1 Lenspower Alineación oficial del equipo 'Lenspower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Almoster Alineación oficial del equipo 'F.C. Almoster' en el partido 6 - 0 Lenspower Alineación oficial del equipo 'Lenspower' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Almoster

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Almoster una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Geoffroy Sachet, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 56.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 77 l'àrbitre va xiular un penal transformat per José Palafox Tabuenca. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Almoster pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rareş Deva va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Almoster va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Manuel Culeta la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Geoffroy Sachet, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Alen Cemre va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Palafox Tabuenca de Almoster la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Geoffroy Sachet de Almoster es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Lenspower

Goles Goles

  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 9, Kévyn Tapin va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Dayot Menguy, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Aleandro Comensoli va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dayot Menguy, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Lenspower van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Jean-Guy Lépicier va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.