Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080320

Amistoso (Int.) 731080320 Información oficial sobre el partido 731080320 en Hattrick

23.04.2024 18:30:00

1.fc Sixpack Hamburg Alineación oficial del equipo '1.fc Sixpack Hamburg' en el partido 0 - 1 Karelia4ever Alineación oficial del equipo 'Karelia4ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1.fc Sixpack Hamburg Alineación oficial del equipo '1.fc Sixpack Hamburg' en el partido 2 - 1 Karelia4ever Alineación oficial del equipo 'Karelia4ever' en el partido
Tiene mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.fc Sixpack Hamburg

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Gordon Bezdan-Hosius va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Heinz Grabher-Meyer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Dominic Paulus va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hansruedi Herma es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Karelia4ever

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Kirill Okopnyi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Karelia4ever i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Georgiy Serafimov, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Kirill Okopnyi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clement Marquis de Karelia4ever es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.