Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080298

Amistoso (Int.) 731080298 Información oficial sobre el partido 731080298 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Muñon Ballans Alineación oficial del equipo 'Muñon Ballans' en el partido 6 - 1 Kavos FC Alineación oficial del equipo 'Kavos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Muñon Ballans Alineación oficial del equipo 'Muñon Ballans' en el partido 6 - 0 Kavos FC Alineación oficial del equipo 'Kavos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muñon Ballans

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Ballans va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Agapeto Maruri, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pablo Fabera que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Ballans va aconseguir el 2 - 0 quan Olegario Gallo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marcos Tolfa es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Patxo Erratxuenea de Ballans va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Ballans va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gian Luigi 'Enano' Finazzi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gian Luigi 'Enano' Finazzi va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Patxo Erratxuenea es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Patxo Erratxuenea per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ülo Ani va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Ballans ho intentava per la dreta per mitjà de Patxo Erratxuenea, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ülo Ani al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Patxo Erratxuenea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Gian Luigi 'Enano' Finazzi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Kavos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Pavel Malyakin va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kavos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Rünno Pärn va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Kaido Eha ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fredy Rotacher de Kavos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kaido Eha de Kavos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.