Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731079314

Amistoso (Int.) 731079314 Información oficial sobre el partido 731079314 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

KV Giovanvie Alineación oficial del equipo 'KV Giovanvie' en el partido 1 - 4 Real Fuengirola FC Alineación oficial del equipo 'Real Fuengirola FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KV Giovanvie Alineación oficial del equipo 'KV Giovanvie' en el partido 2 - 1 Real Fuengirola FC Alineación oficial del equipo 'Real Fuengirola FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,5 % 30,0 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KV Giovanvie

Goles Goles

  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passava el minut 82 del matx, quan l'atent Victor Taveirne va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Jacques Lambert arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Giovanvie va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Randy Orij va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Randy Orij va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Manolo Sobis. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerrit Scherpereel de Giovanvie es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Jacques Lambert de Giovanvie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Fuengirola FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Diego Ticozzi posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Diego Ticozzi va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Alesander Orisoain va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 68 de partit va donar a Fuengirola l'avantatge per 0 - 4. Alberto Zurli en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Alberto Zurli va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Alberto Zurli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manolo Sobis de Fuengirola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alesander Orisoain de Fuengirola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.