Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731078512

Amistoso (Int., RC) 731078512 Información oficial sobre el partido 731078512 en Hattrick

24.04.2024 16:30:00

Wikings of Denmark Alineación oficial del equipo 'Wikings of Denmark' en el partido 1 - 4 Otis FC Alineación oficial del equipo 'Otis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wikings of Denmark Alineación oficial del equipo 'Wikings of Denmark' en el partido 2 - 2 Otis FC Alineación oficial del equipo 'Otis FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wikings of Denmark

Goles Goles

  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): Wikings aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Jonas Bengtsson al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ruben Witt va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Filip Svejstrup quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mees Wingelaar i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Wikings, però el xut de Tyge Juhl va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ruben Witt de Wikings va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonas Bengtsson de Wikings amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Otis FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Otis eren letals, i Nigel Klok va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Maas Haafkens va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Otis va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Henk Martinus, amb un xut sec des de la dreta.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Otis va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Dolf Conraads, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dolf Conraads. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.