Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731078325

Amistoso (Int., RC) 731078325 Información oficial sobre el partido 731078325 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 3 - 5 SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen Alineación oficial del equipo 'SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 3 - 2 SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen Alineación oficial del equipo 'SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muskaria Reloaded

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Muskaria prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Valère Le Duff va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eddie Wartinger, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Muskaria se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 14.
  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Venicio Vasco va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.

SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen

Goles Goles

  • 163 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador visitant Peter-Johannes Ther va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 6 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Als 19 minuts de partit, Maximillian Groessl de Eichhörnchen va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Maximillian Groessl es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, Eichhörnchen va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Erwin Karl.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Peter-Johannes Ther de Eichhörnchen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rudolf Dahlem va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Erwin Karl va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Wolf Beuleke va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En René Karel va poder marcar per a Eichhörnchen en un servei de cantonada picat per en Göte Fredander quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Peter-Johannes Ther quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wolf Beuleke, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, René Karel de Eichhörnchen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.