Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731078304

Amistoso (Int.) 731078304 Información oficial sobre el partido 731078304 en Hattrick

24.04.2024 22:05:00

Borussia Brinxers Alineación oficial del equipo 'Borussia Brinxers' en el partido 4 - 1 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borussia Brinxers Alineación oficial del equipo 'Borussia Brinxers' en el partido 3 - 0 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Brinxers

Goles Goles

  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): En Jerome Hay va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.
  • 124 Minuto 52 (Gol de penalti): Corria el minut 52, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Borussia s'avançava en el marcador després que en Carlos Adolfo Parra xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Borussia i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 58 minuts de joc. Mentre en Carlos Adolfo Parra el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Carlos Adolfo Parra va augmentar la diferència de Borussia a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Carlos Adolfo Parra va estar a punt d'empatar per a Borussia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Laurgain Larrien va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Maestre Osorio va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 18, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Bob Symmes va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Toni Ducoli no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jerome Hay. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordan Nicholson de Borussia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jerome Hay es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jordan Nicholson de Borussia per doble groga al minut 71.

unksenseiteam

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el unksenseiteam va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jaime Salmerón, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Roa de unksenseiteam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Al minut 90, Ramón Plochev de unksenseiteam va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.