Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731078066

Amistoso (Int.) 731078066 Información oficial sobre el partido 731078066 en Hattrick

23.04.2024 18:30:00

SV Todesfelde von 1928 e.V. Alineación oficial del equipo 'SV Todesfelde von 1928 e.V.' en el partido 0 - 3 Real Mehmet Alineación oficial del equipo 'Real Mehmet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Todesfelde von 1928 e.V. Alineación oficial del equipo 'SV Todesfelde von 1928 e.V.' en el partido 1 - 1 Real Mehmet Alineación oficial del equipo 'Real Mehmet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Todesfelde von 1928 e.V.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Klaus Seddin tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 200 Minuto 43 (Ocasión de falta): Todesfelde va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 43, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Reginald Hillinger de Todesfelde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tim Ole Rericha es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matthias-Kevin Stelzmüller de Todesfelde va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Mehmet

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Frank Hochstöger no va poder aturar Sven-Ove Carlsson de Mehmet, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 13 el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sven-Ove Carlsson va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Mehmet va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fredrik Svensson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jyrki Väätämöinen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stefan Pettersson, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stefan Pettersson va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Yavar Haji Ahmadi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gabriel Oberhausen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, el Mehmet va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Stefan Pettersson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesper Magnusson de Mehmet es va guanyar la targeta groga merescudament.