Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731077996

Amistoso (Int.) 731077996 Información oficial sobre el partido 731077996 en Hattrick

24.04.2024 08:00:00

Kaderin cilvesi Alineación oficial del equipo 'Kaderin cilvesi' en el partido 0 - 6 C.N Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'C.N Pabellon Ourense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kaderin cilvesi Alineación oficial del equipo 'Kaderin cilvesi' en el partido 0 - 4 C.N Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'C.N Pabellon Ourense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaderin cilvesi

C.N Pabellon Ourense

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Al minut 22, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Kornelis Boerkamp posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pepe Maroto va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Pabellon va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ilija Botyánszki, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Éric Lacour va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ilija Botyánszki, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Sergio Soltero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 6 per a Pabellon.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Kornelis Boerkamp al minut 8 semblava entrar, però Paolo Wafelbakker va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Pabellon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paolo Wafelbakker va desviar el xut final de Pepe Maroto després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Angel Dishev va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Yinay Moniri, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Angel Dishev va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paolo Wafelbakker va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Éric Lacour hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Segev Shkolnikov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danilo Tartaglino de Pabellon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Pepe Maroto de Pabellon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.