Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731077926

Amistoso (Int.) 731077926 Información oficial sobre el partido 731077926 en Hattrick

24.04.2024 08:15:00

FC =Painkiller= Alineación oficial del equipo 'FC =Painkiller=' en el partido 4 - 4 St Vincent Rangers Alineación oficial del equipo 'St Vincent Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC =Painkiller= Alineación oficial del equipo 'FC =Painkiller=' en el partido 6 - 3 St Vincent Rangers Alineación oficial del equipo 'St Vincent Rangers' en el partido
Tiene mala suerte 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,4 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC =Painkiller=

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar =Painkiller= amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Włodzimierz Stachańczyk va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 14 gràcies a la jugada de Nazar Horetskyi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): =Painkiller= va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Emílio Ramos Marques, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mirko Gritti que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del =Painkiller= contenien la respiració mentre en Nazar Horetskyi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Zbigniew Mikos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nazar Horetskyi va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

St Vincent Rangers

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 13 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ferdynand Godowski.
  • 152 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Vincent va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Cristiano Bottino va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Simon Aschauer va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 47.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Jonah Tollenaers va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ferdynand Godowski ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonah Tollenaers de Vincent amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.