Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731077831

Amistoso (Int., RC) 731077831 Información oficial sobre el partido 731077831 en Hattrick

24.04.2024 18:50:00

Desportivo mas não muito Alineación oficial del equipo 'Desportivo mas não muito' en el partido 2 - 0 Amsterdam United Alineación oficial del equipo 'Amsterdam United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Desportivo mas não muito Alineación oficial del equipo 'Desportivo mas não muito' en el partido 4 - 2 Amsterdam United Alineación oficial del equipo 'Amsterdam United' en el partido
Tiene mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desportivo mas não muito

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a João Gabriel das Neves Afonso de Desportivo aconseguir un gol al minut 47 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Desportivo va augmentar la diferència quan Pedro Almeida Correia no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Desportivo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 18 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pedro Almeida Correia, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Pedro Almeida Correia de Desportivo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pedro Almeida Correia va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Stu Mac Tomáis va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Celestino Carvalho Mota va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Inácio Oliveira Medeiros, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Amsterdam United

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ubiratan Sabará ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Amaro Baptista Costa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ubiratan Sabará no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Amsterdam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Amaro Baptista Costa va desviar el xut final de Ubiratan Sabará després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Amsterdam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nils de Geus, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Amsterdam va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 84 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Graţian Liţă.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gildas Dubernard de Amsterdam es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.