Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731077767

Amistoso 731077767 Información oficial sobre el partido 731077767 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Gornal UD Alineación oficial del equipo 'Gornal UD' en el partido 1 - 2 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gornal UD Alineación oficial del equipo 'Gornal UD' en el partido 0 - 2 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gornal UD

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Fernando Jiménez Xixona entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gornal, un peu providencial d'en Zacarías Cantoni va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Diego Ternera va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Filiberto Laserna quasi dona a Gornal l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Athletic Ajo

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jadranko Batur, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): El jugador de Athletic Antonio Garriador va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 69 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Tojoniaina Rakoto, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Teodósio Bastos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Teodósio Bastos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jadranko Batur va marxar per velocitat al minut 59 i va fer una passada de la mort a Aleksandar Doganćević, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Antonio Garriador va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.