Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731076913

Amistoso 731076913 Información oficial sobre el partido 731076913 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

pepadog Alineación oficial del equipo 'pepadog' en el partido 1 - 1 jbds Alineación oficial del equipo 'jbds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pepadog Alineación oficial del equipo 'pepadog' en el partido 1 - 2 jbds Alineación oficial del equipo 'jbds' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pepadog

Goles Goles

  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Wai Yan Tun va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de pepadog, Pablo Javier Novoa, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Aneiros, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Shai Bejski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de pepadog que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

jbds

Goles Goles

  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Radu Pascu va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de jbds a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cibrán Calatañazor va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): jbds va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alango Urtizbarea va desviar el xut final de Veli-Matti Tammi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): jbds va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Radu Pascu va quedar-se sol davant el porter Alango Urtizbarea, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jesús Tacón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Veli-Matti Tammi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alango Urtizbarea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Radu Pascu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alango Urtizbarea, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Arvi Jõe quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Jona Lamminmäki de jbds va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Escrig de jbds la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.