Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731076539

Amistoso 731076539 Información oficial sobre el partido 731076539 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Mataos Alineación oficial del equipo 'Mataos' en el partido 9 - 2 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Mataos Alineación oficial del equipo 'Mataos' en el partido 10 - 0 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 10.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataos

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Mataos va ser Fernando Ibia.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Mataos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Víctor Isaundariaga va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Reyes Cañete la va rematar 孔 (Kong) 福波 (Fubo) amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mataos el 3 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Reyes Cañete, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Mataos.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Joan Casadessús va augmentar l'avantatge de Mataos a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Mataos i així augmentar el marcador a 6 - 1 als 82 minuts de joc. Mentre en Juan García Peñuela el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 7 - 1 va pujar al marcador quan Mataos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juan Caliens des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Ibia es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 8 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Fernando Ibia de Mataos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 9 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Juan García Peñuela, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): 孔 (Kong) 福波 (Fubo) va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 72, però no s'esperava que en Ernesto José Calella, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Isaundariaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atlético de Alalpardo

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, ALALPARDO va reduir l'avantatge rival a 4 - 1, quan Marc Antoni Arquimbau va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Eugenio Velázquez la va convertir en gol amb un remat de cap en Cristiano Spicola tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 87 el marcador es va actualitzar: 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 75 en Cristiano Spicola va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ginés Rada va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Marc Antoni Arquimbau de ALALPARDO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.