Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731076450

Amistoso 731076450 Información oficial sobre el partido 731076450 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Ou vence ou racha Alineación oficial del equipo 'Ou vence ou racha' en el partido 1 - 1 Club Deportivo Velle Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Velle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ou vence ou racha Alineación oficial del equipo 'Ou vence ou racha' en el partido 1 - 1 Club Deportivo Velle Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Velle' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,5 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ou vence ou racha

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Darío Merino va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Enrique Guardia la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): En Bertrand Renaux va fer una ràpida incursió al minut 44, però en Ignacio Echazarreta no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): vence va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Sable va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ion Peagu.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Sable de vence es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriele Zerbi.

Club Deportivo Velle

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Marcelo Glimes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Deportivo, un peu providencial d'en Felipe Centeno va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Marcelo Glimes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bidin Yetafti va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Marcelo Glimes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Núñez de Alava ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Felipe Centeno, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Marcelo Glimes va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 付 (Fu) 康富 (Kangfu) de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.