Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731076343

Amistoso 731076343 Información oficial sobre el partido 731076343 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Doce Balones Alineación oficial del equipo 'Doce Balones' en el partido 1 - 1 Piloña Deporte Balompié Alineación oficial del equipo 'Piloña Deporte Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Doce Balones Alineación oficial del equipo 'Doce Balones' en el partido 0 - 3 Piloña Deporte Balompié Alineación oficial del equipo 'Piloña Deporte Balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doce Balones

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Aurelio Berzal va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfonso Eva no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Carrillo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Carrillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Anton Ezhelev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 214 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Dimitri Margheri va fallar un penal al minut 52, davant la desesperació dels aficionats.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Dimitri Margheri va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Piloña Deporte Balompié

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tobias Alexandersson quedar desmarcat i marcar per a Balompié al minut 48. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Adrien Cottet va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Gaudenzio Marangi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ireneusz Sady va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Balompié van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Bohuslav Andrys no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.