Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731076335

Amistoso 731076335 Información oficial sobre el partido 731076335 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

los gallardo Alineación oficial del equipo 'los gallardo' en el partido 3 - 2 U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO Alineación oficial del equipo 'U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
los gallardo Alineación oficial del equipo 'los gallardo' en el partido 6 - 1 U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO Alineación oficial del equipo 'U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los gallardo

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Anton Antonisse va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): gallardo s'avançava al marcador al minut 62, després d'un rebot que va caçar en Apor Tandary per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del gallardo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergio Torre Palacio, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Maestro Rubio va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Luis Alfredo Nieto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): gallardo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giacomo Battaglini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Eusébio Barros Pereira de SP Y SP va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en Ricardo Grander va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SP Y SP que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Cossío, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Grander.