Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731075599

Amistoso 731075599 Información oficial sobre el partido 731075599 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Coruxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Coruxo F.C.' en el partido 0 - 3 Steaua no es de Alzola Alineación oficial del equipo 'Steaua no es de Alzola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coruxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Coruxo F.C.' en el partido 0 - 2 Steaua no es de Alzola Alineación oficial del equipo 'Steaua no es de Alzola' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruxo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Ricardo Neira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Coruxo.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Coruxo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Insaurraga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ermegildo Bachs.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Coruxo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Juan Gómez de Avellaneda des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Gómez de Avellaneda de Coruxo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Steaua no es de Alzola

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Maksen Hamidi va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Exidio Orxeira de Steaua va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Javier Ruiz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 0 - 3 per a Steaua.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Maksen Hamidi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Steintór Christensen de Steaua va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Exidio Orxeira quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pablo Díaz de Ortega, però la pilota va topar amb el travesser.