Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731075518

Amistoso 731075518 Información oficial sobre el partido 731075518 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Andiamo Vila-real Alineación oficial del equipo 'Andiamo Vila-real' en el partido 6 - 2 R. BETIS Alineación oficial del equipo 'R. BETIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Andiamo Vila-real Alineación oficial del equipo 'Andiamo Vila-real' en el partido 4 - 1 R. BETIS Alineación oficial del equipo 'R. BETIS' en el partido
Tiene suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andiamo Vila-real

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Vila-real una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Cecilio Piña, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 36.
  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Jon Santsinenea van servir per superar a l'últim defensor, en Mauro Bonorino. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Vila-real cantant "Jon Santsinenea selecció!"
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Vila-real prenia la batuta de l'encontre al minut 75, quan en Cecilio Piña va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vila-real van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gilberto Danese va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vila-real pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gilberto Danese va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joan Calvo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Vila-real.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Calvo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Jon Santsinenea quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Calvo de Vila-real es va guanyar la targeta groga merescudament.

R. BETIS

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Brad Deayton va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Orgest Fetiu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, BETIS es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Orgest Fetiu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, 钟 (Zhong) 坤耀 (Kunyao) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.