Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731075305

Amistoso 731075305 Información oficial sobre el partido 731075305 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Real Macetas Returns Alineación oficial del equipo 'Real Macetas Returns' en el partido 0 - 0 Coia. F.C. Alineación oficial del equipo 'Coia. F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Macetas Returns Alineación oficial del equipo 'Real Macetas Returns' en el partido 2 - 0 Coia. F.C. Alineación oficial del equipo 'Coia. F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Macetas Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bjørn Trulsrud va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Konstantin Wildenhain va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Stig Lassmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Macetas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jan Magne Granås ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Macetas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Semen Zaikovskiy va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stig Lassmann.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Semen Zaikovskiy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Macetas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Anders Robertsson de Macetas no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Magne Granås de Macetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Coia. F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Saldıray Defne, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.