Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731075267

Amistoso (RC) 731075267 Información oficial sobre el partido 731075267 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Los Chavales FC Alineación oficial del equipo 'Los Chavales FC' en el partido 5 - 4 FC Sapastres Alineación oficial del equipo 'FC Sapastres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Chavales FC Alineación oficial del equipo 'Los Chavales FC' en el partido 4 - 1 FC Sapastres Alineación oficial del equipo 'FC Sapastres' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chavales FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Chavales va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Petar Petrov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Chavales per la dreta va donar com a resultat un gol de Fernando Company al minut 63 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 64, Ciro Rizzini de Chavales empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Chavales va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 66 Ciro Rizzini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 94 (Gol evento especial extremo + rematador): Ognjen Komnenić estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Holger Johnsen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 4 al minut 94.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sapastres. La jugada d'estratègia del Chavales per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Petar Petrov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Chavales va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Txema Montes Fuentes va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 231 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Txema Montes Fuentes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 110, però una magnífica aturada de Francisco Cana Galindo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FC Sapastres

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Héctor Valbén va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Alberto Uceda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a Sapastres l'avantatge per 1 - 3. César Gil Negrete en va ser l'anotador.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 69 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pablo Fontrubia de Sapastres marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): David Aller per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 95, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Velar de Sapastres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Aller.