Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074862

Amistoso 731074862 Información oficial sobre el partido 731074862 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Atlético de Moratalaz Alineación oficial del equipo 'Atlético de Moratalaz' en el partido 3 - 2 pipiolo Alineación oficial del equipo 'pipiolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético de Moratalaz Alineación oficial del equipo 'Atlético de Moratalaz' en el partido 3 - 3 pipiolo Alineación oficial del equipo 'pipiolo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Moratalaz

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, David Castellote, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Moratalaz es posava per davant!
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador Zoltán Szakmári de Moratalaz, després de 65 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Corria el minut 81 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mads Bruzelius, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Augusto Ginobili va estar a punt de sentenciar el partit al minut 15, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Altti Kotirinta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mads Bruzelius va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Noah Junqueira Mattos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

pipiolo

Goles Goles

  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Kruno Kršul va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Joaquim Subirat va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Pedro Villafañe quasi aconsegueix empatar per pipiolo al minut 16, però Bert Jan Oster va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kruno Kršul que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.