Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074677

Amistoso 731074677 Información oficial sobre el partido 731074677 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido 4 - 3 Popcorn & Coffee F.C Alineación oficial del equipo 'Popcorn & Coffee F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido 2 - 3 Popcorn & Coffee F.C Alineación oficial del equipo 'Popcorn & Coffee F.C' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,1 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Calabaza Mecánica

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Manuel Zerboni va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cacá Leão la va rematar José Vicente Plain amb una magnífica volea que va fer pujar per a Calabaza el 2 - 1.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Calabaza van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Nassar Wajdi.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 79 gràcies a la jugada de Xavier Maciel, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Robert-Jan Kremer al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xavier Maciel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Calabaza ho intentava per la dreta per mitjà de Nassar Wajdi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Popcorn & Coffee F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Popcorn va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Saulus Hotakainen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 150 Minuto 72 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Popcorn sembla que dona bons resultats perquè al minut 72, Alex Tiihonen va escurçar la diferència a 3 a 2 amb un llançament impecable.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 77, quan Alex Tiihonen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Julián Centellas la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Popcorn havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julián Centellas de Popcorn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vukašin Avramović de Popcorn va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57 de partit, Julián Centellas de Popcorn va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.